Цървена Звезда  даде сериозен отпор на Манчестър Сити. Сръбският гранд

...
Цървена Звезда  даде сериозен отпор на Манчестър Сити. Сръбският гранд
Коментари Харесай

В Звезда ще вадят позитивите след загубата от Сити

Цървена Звезда  даде сериозен отпор на Манчестър Сити. Сръбският гранд даже съумя да поведе в края на първото полувреме, само че през втората част „ жителите “ взеха своето и завоюваха срещата с 3:1.

Капитанът на отбора от Белград Александър Драгович счита, че той и неговите съотборници ще се оправят добре в Шампионска лига и бе удовлетворен макар провалянето от сегашния европейски клубен първенец.

„ Мисля, че съществено затруднихме Сити и ги накарахме да се потрудят много, с цел да завоюват. Това е метода, по който би трябвало да се представяме, в случай че желаеме да имаме триумфи в Европа. Допуснахме загуба от най-силния тим в света, а идващите дуели несъмнено ще са много значими за нас. Аз съм оптимист и имам вяра, че можем да реализираме освен това в шампионата. Няма по какъв начин да зная дали ще излезем от групите или ще продължим в Лига Европа, само че желанието на всички в клуба е да останем в шампионатите и след нова година. Сега ще извадим позитивите, тъй като както към този момент споделих, в действителност направихме сложен живота на Сити и можем да излезем с високо вдигнати глави от този мач. Оставаме пределно съсредоточени и продължаваме да гоним нашите цели “, сподели Драгович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР